- Informatieve tentoonstelling "Laat naar je borsten kijken"- Gespreksavond met Marleen Temmerman.

Informatieve tentoonstelling "Laat naar je borsten kijken"
2 tot 15 september - gemeentehuis

Wat hangt die BH-slinger op de Markt te doen?

Hij trekt de aandacht voor de informatieve tentoonstelling "Laat naar je borsten kijken". Deze tentoonstelling is van 2 tot 15 september te gast in Vorselaar. Tijdens het jaar van de solidariteit slaan de vrouwen van alle Vorselaarse politieke partijen de handen in elkaar. Samen met de vrouwelijke personeelsleden van gemeente en OCMW nodigden ze deze boeiende tentoonstelling uit in Vorselaar.

Borstkanker voorkomen is erg belangrijk. Dat kan door een tijdig preventief onderzoek te laten uitvoeren. Op deze tentoonstelling kom je er alles over te weten. De tentoonstelling kan u tussen 2 en 15 september bezoeken op het gemeentehuis:
- tijdens de openingsuren (elke dag 8-12u, woe 14-16u en maandagavond 17u30-19u30)
- tijdens het weekend (11-16u)
- op afspraak
- voor groepen voorzien we geleide rondleidingen

Deze tentoonstelling is niet alleen voor vrouwen interessant maar ook voor de mensen uit hun omgeving: de partners, familieleden, vrienden ... Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen!


 Gespreksavond met Marleen Temmerman
7 september - 20u - gemeentehuis

Op woensdag 7 september om 20u is er een gespreksavond gepland met deskundigen terzake. Bekende gynaecologe Marleen Temmerman is voor die gelegenheid ook te gast in Vorselaar. Er zijn ook artsen, gezondheidswerkers en ervaringsdeskundigen uitgenodigd: Dr. Jean Meyskens (borstkliniek Turnhout), Hilde Michiels (borstverpleegkundige), Ann De Cnodder (moderator) en Linda Van Oeckel (ervaringsdeskundige).

Iedereen is welkom en er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Van harte welkom!